Šarena košulja-haljina

Ovakvu haljinu možete nositi od proljetnih dana pa sve do prvih jesenskih, kombinirajući je za dan, kao i za finiji izlazak na večeru, koktel ili u kino

Print je vrlo konkretan i poseban pa ga nosite tako da ga ili umirite ili pak ekscentrično naglasite u modnoj igri. U City Centeru one sve vrvi odličnim sniženjima, stoga izaberite artikle koje ćete lagano kombinirati i u jesenskim danima.

Za casual dnevnu varijantu, kožne espadrile i manja dnevna torba u jarkoj crvenoj boji odlični su dodaci ovoj šarenoj bazi. Poigrajte se maramom kontrastnog uzorka, vežući je oko vrata kao da je bandana ili pak kao detalj oko remena torbe. Nemojte pretjerivati s nakitom. Ako se ipak odlučite za nešto – neka to bude jedan decentan komad.

Torba, Carpisa, 139,30 kn; haljina, Zara, 249,90 kn; remen, Stradivarius, 39,90 kn; espadrile, Massimo Dutti, 349 kn; marama, Mango, 39,90 kn

Za koktel ili večeru, uz cipele nude nijanse dopustite si malo retro ekscentričnosti uz mačkaste naočale ili traku za glavu koja imitira turban. Ležerno podvrnite rukave košulje, ostavite je otvoreniju na dekolteu, a struk naglasite remenom.

Haljina, Zara, 249,90 kn; traka za glavu, Bershka, 15,90 kn; sunčane naočale Vogue, Optika Anda, 850 kn; sandale, Mango, 199 kn

INSPIRIRAJTE SE

Color-blok najdraži modni povratnik

Traper suknja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići