Savjeti za chic stan

Stylish detalji koji će učiniti veliku razliku po receptu @chilli_di

Proljeće, proljeće, proljeće… Postoji li bolji razlog od kupnje staklene vaze boje senfa. One koja vam već mjesecima, pored excelica i rasporeda, viri iz jednog od tabova u pregledniku, koje nikako da stavite na x? Budimo iskreni prema sebi i narodu, kratko i jasno – ne postoji. Mislim za sebe da sam najbolji potrošač baš onda kad krenu toplije temperature. Kada osjetim prvo sunce na svojim ramenima, kad čujem zvuk motora i kad prozori stoje širom otvoreni, a iz grada se čuje šušur. Nekako baš u tom razdoblju volim napraviti generalku u svom stanu. Ali i kupiti nekoliko novih komada odjeće, posložiti ormare, riješiti se svih nekih stvari koje nam ne služe. I nakon toga kupiti nekoliko stvarčica koje će mi podignuti raspoloženje čim ih ugledam u svom malom stančiću.

U nastavku vam donosim par savjeta za chic stan ovog proljeća, ostanite sa mnom.

VAZA

Pod broj jedan vaza jer, Bože moj, va-za. Kraljica svakog blagovaonskog stola. Sve istinske ljubiteljice lijepog mislim da će se složiti sa mnom. Danas ih je toliko u ponudi, visoke, niske, staklene, u obliku glave, od kamena, mramora, pa sve do onih u koje možete staviti jedan cijeli botanički vrt ako imate stan od ne znam ni ja koliko kvadrata. Sve može biti u teškom kaosu, ali čisti stol i vaza na sredini čine jednu konkretnu razliku u prostoriji.

ZELENE BILJČICE

U zadnje vrijeme obožavam biljke na ormarima, po mogućnosti da padaju sa strane i da su skroz zelene. Zelene biljke donose sreću u stanu, izbacuju toksine i ako im nađete odgovarajuće mjesto, mogu promijeniti cijelu energiju u prostoriji. Zelene biljke savršeno se slažu s lončanicama boje sivog betona i mislim da su must-have detalj ovog proljeća.

PODMETAČ ZA NAKIT

Veći chic od ovoga ne može biti. Zlatni podmetač koji možete držati u hodniku za naočale i nakit ili pak na stoliću u dnevnom boravku, kombinacija i lokacija je bezbroj, ali jedno je sigurno, zlatni podmetač ovog proljeća je neizostavni chicness koji odvodi stan na jedan skroz novi level.

ŽUTA STOLICA

Jedna prava stolica može odrediti cijelu notu stanu i zaista je game changer kad pričamo o detaljima. Vjerujem da nema toga što jedna žuta stolica zanimljivog dizajna ne može podignuti u prostoriji. Za žute stolice sam se odlučila u svom stanu, ali i uredu. Ali kad pričamo o žutoj, pričamo o onoj koja više naginje senf boji jer mora biti ugodna oku.

POSUDA ZA SAPUN

Ne ide na zid, znači nema bušenja i možemo je promijeniti bilo kada. I hoćemo! Haha, u mislima mi je samo moj muž kojem to nikako nije jasno. Ali nikako! A evo meni baš znači, ne znam kako da objasnim sebi, a njemu još manje. Imam tako neke stvarčice u stanu koje volim povremeno promijeniti, ali to ne znači da ću stare baciti, već ću ih samo skloniti do iduće sezone. Često to radim sa slikama. Nikad ih ne vješam na zid, već ih naslonim na komad namještaja, najčešće komodu. Nego da se vratim na posudu za sapun, moje omiljene trenutačno su one koje se proziru. Tako svaki put kad samo promijenim sapun, već imam mali detalj kojim sam opet osvježila prostoriju za nijansu.

Toliko od mene za danas. To bio kratki i slatki vodič  za chic stančić ovog proljeća. Ne zaboravite da su prostorije u kojima živimo i boravimo odraz naših duša. Svaki put kad uđemo u stan unosimo energiju, bilo pozitivnu ili negativnu, isto tako je i s predmetima. Ne gomilajte stvari, neka naglasak bude na prozračnosti i stylish komadima.

 Foto: Dajana Civadelić

INSPIRIRAJTE SE

Zašto morate posjetiti Meksiko?

Novi romani o kojima se priča

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići