Seksepilna romantika

Nijedna odjevna kombinacija nije potpuna bez čipkastih komada

Iako je donje rublje neophodan dio garderobe o kojem gotovo i ne mislimo pri odijevanju, ono ima vrlo važnu ulogu. Njegov dizajn, materijal i oblik utječu na našu siluetu i na sve ono što iznad njega odjenemo. Elegantni komadi daju nam posebno samopouzdanje i dozu senzualnosti kojoj teži gotovo svaka žena.

Crni push up grudnjak dat će prikladnu formu za bilo koji outfit. No, posebnu čar imat će komplet čija nježna čipka prati vaše obline i igra u vašu korist.

Lisca, 389 kn

Grudnjak, Yamamay, 149 kn; gaćice, Yamamay, 119 kn

Uz haljine i bluze dubokog dekoltea odaberite modele grudnjaka čija je sredina dovoljno razdvojena kako biste bile sigurne da je vaše donje rublje skriveno od neželjenih pogleda. Posebnu dozu nježnosti crnom donjem rublju dat će nježnoružičasti detalji od tila, a debele čipkaste naramenice koje su trakicama spojene na leđima dat će vašim grudima potrebnu potporu.

Grudnjak, Palmers, 379 kn; gaćice, Palmers, 379 kn

Grudnjak, Yamamay, 309 kn; gaćice, Yamamay, 89 kn

Retro modeli donjeg rublja ušli su na velika vrata. Pedesete godine prošloga stoljeća i senzualnost pin up trenda i ovdje su pronašli svoj put do naših garderoba. Zanimljivi modeli koji kombiniraju til i decentne detalje poput točkica i mašnica posebno dobro izgledaju na gaćicama visoka struka, čak i ako preko njih odjenete klasične traperice i pulover.

Grudnjak, Intimissimi, 239 kn; gaćice, Intimissimi, 119 kn

Za posebne trenutke tu su korzeti i bodiji koji će u trenutku u vama probuditi samopouzdanu zavodnicu.

Yamamay, 389 kn

Intimissimi, 399 kn

 

https://www.instagram.com/p/BpOnwDzFlHs/

https://www.instagram.com/p/BJqALjSBWzB/

https://www.instagram.com/p/BfJ0hQsF_WE/

https://www.instagram.com/p/BlyQOqbFPu-/

https://www.instagram.com/p/BiUaHltFeNs/

https://www.instagram.com/p/BqpbHP6FSwA/

 

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Zavodljiv klasik

Moćna nijansa

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići