Sexy koža

Miljenica svake hladne sezone – tamna koža, ove jeseni osvanula je na seksepilnim krojevima i ultra primjetnim modnim dodacima boje konjaka i kroko dezena. Dobra je fora kombinirati ih zajedno!

Totalno cool jakna djeluje poput košulje. Nešto je dužeg kroja te se, primjerice uz pripijeni jeans i visoke potpetice, nosi strukirana i podvrnutih rukava.

Jakna, Bershka, 349,90 kn

Okrugli modeli torbica i dalje su veliki hit. Sada pak dolaze u varijanti kroko kože i to u privlačnoj boji konjaka, nose se uz sve kombinacije, a po najnovijem – i crnu kožu.

Torbica Jenny Fairy, CCC, 199 kn

Minice i pencil suknje su opet osvojile modni tron, a osim kariranih i samtenih, must-have su i kožni komadi jednostavnih linija i zanimljivih prošiva. Najbolji modni partner su im čizme i to one izrazito visokih sara.

Suknja, OS Jeans Story, 279 kn

Suknja Replay, Fashion&Friends, 1440 kn

Torba koja je nastala prema inspiraciji na košaru jako je cool, naročito u omiljenoj jesenskoj nijansi. Njena efektna životinjska tekstura dodatno plijeni pozornost, tako da je uz ovaj model – pažnja zajamčena.

Torba, Marella, 2398 kn

Komad bez kojeg ove sezone nećete moći svakako su kožne hlače. U fokusu su modeli visokog struka i uskih nogavica koje će jednako dobro izgledati uz visoke potpetice, ali i neizostavne čizme.

Hlače, H&M, 149 kn

View this post on Instagram

Feather, leather and lace moments in Milan.

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

View this post on Instagram

Classic black dress much needed. ?? @mango #mango #ad

A post shared by Grace Villarreal (@gracyvillarreal) on

Foto: Shutterstock, Instagram i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Baš kao štreberica

Stylish priča

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići