Sezona roštilja

Dobro se opremite potrebnim rekvizitima kako biste bez puno muke pripremili, ali i servirali ukusna jela za ekipu i obitelj

Naime, stiglo nam je lijepo vrijeme, a s njime i druženje na otvorenom. A svi znamo kako su najbolja okupljanja ona uz roštilj! Ono što vam je potrebno su dobri recepti, prava pomagala, pokoji trik i dobro društvo! Prvo i osnovno je imati kvalitetan roštilj, a možete birati između bezdimnog na drveni ugljen ili pak onaj plinski. Isto tako, nemojte zaboraviti na set za roštiljanje koji će biti prava pomoć u baratanju s hranom na roštilju.

Roštilj Barbecook Siesta 612, plinski roštilj, Lonci&Poklopci by Bajde, 7890 kn; Set za roštiljanje, Interspar, 39,99 kn

Roštilj Barbecook Carlo Urban, ventilatorski/bezdimni roštilj na drveni ugljen, Lonci&Poklopci by Bajde, 1159 kn

Dobro će vam doći i rukavica za roštiljanje, kao i pladanj za posluživanje koji će vam olakšati cjelokupnu pripremu.

 Pladanj za posluživanje, Interspar, 33,99 kn; rukavica za roštiljanje, Interpar, kom 79,99 kn

Obavezan rekvizit je i daska za rezanje, no nastojite imati barem dvije. Jednu za rezanje mesa, a drugu za kruh i povrće. Kako bi sve bilo u stilu, stol prekrijte nadstolnjakom.

Nadstolnjak, Posteljina.hr, 49,90 kn; daska za rezanje, Interspar, 69,99 kn

Uz fino pripremljeno meso, važno je i dobro piće, tako da ništa ni bez seta čaša s bocom.

Set čaša s bocom, Interspar, 105,99 kn; staklenka, Posteljina.hr, 29,95 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Rižoto s mladim lukom

Olujna sestra – uzbudljiv obiteljski roman

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići