Atleta i nakon ljeta

Olakšajte povratak vježbanju

Sada, kada smo službeno zakoračile u novu sezonu i ljeto je na izmaku, pripreme za jesen u punom su jeku. Bavljenje nekom tjelesnom aktivnošću za mnoge je prezaposlene žene prava utopija, a svaki komadić slobodnog vremena im je dragocjen. Na odlazak u teretanu ili studio za vježbanje teško se natjerati, a za mnoge članarina predstavlja dodatan trošak mjesečnog budžeta, ali i spremanje i put do teretane smatraju gubljenjem vremena. Ovaj začarani krug teško je prekinuti, osobito kada se naviknemo na cjelodnevno sjedenje u uredu. Stoga se ove jeseni odlučite trenirati doma, čak i ako imate motivaciju za odlazak u teretanu.

Lonsdale, Sport Vision, 2,53 € (20,19 kn)

Nes, Vitapur, 14,90 € (112,26 kn)

Energetics, Intersport, 26,54 € (199,97 kn)

Za vas smo pripremili sitnu fitness opremu koja će vam pomoći prilikom treninga i dodatno vas potaknuti na vježbanje. Srećom, postoji mnogo načina kako možete započeti učinkovitu fitness rutinu iz udobnosti vlastitog doma, a ako vam nedostaje neka određena oprema, onda imamo točno ono što vama treba.

Yoga design lab, Polleo Sport, 19,99 € (150,61 kn)

Ako ste se ipak odlučili vježbati u studiju ili teretani, neki od ovih dodataka sigurno će vam pomoći da usvojite neke dobre navike i olakšati vam vježbanje. Dok hvatamo zrake sunca vježbajući na otvorenome, treba dobro razmisliti i o odjeći. Nove tehnologije brendovima omogućuju kreiranje novih materijala koji tijelo štite od hladnoće, osiguravaju nam da ostanemo suhi nakon intenzivnog treninga, a da istovremeno ne moramo odustati od svog vlastitog stila. Odlična ideja je imati i mali snack za nakon vježbanja te bocu za vodu za višestruku upotrebu.
Nije važno kojim se sportom želite baviti ove jeseni i jeste li već iskusni u vježbanju jer fitness industrija iznova nudi nove načine obogaćivanja vašeg sportskog lifestylea. Kupnja rekvizita, dodatne opreme i dodataka za vježbanje može vas dodatno motivirati da pokrenete svoje tijelo, a vaš će vam um biti zahvalan.

Hervis x Fact, Hervis 17,99 € (135,55 kn)

Proteini.si, dm, 1,90 € (14,32 kn)

Foto: press, Pexels

Kolač s marelicama

Pretvorite dom u opuštajuću oazu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići