Atleta i nakon ljeta

Olakšajte povratak vježbanju

Sada, kada smo službeno zakoračile u novu sezonu i ljeto je na izmaku, pripreme za jesen u punom su jeku. Bavljenje nekom tjelesnom aktivnošću za mnoge je prezaposlene žene prava utopija, a svaki komadić slobodnog vremena im je dragocjen. Na odlazak u teretanu ili studio za vježbanje teško se natjerati, a za mnoge članarina predstavlja dodatan trošak mjesečnog budžeta, ali i spremanje i put do teretane smatraju gubljenjem vremena. Ovaj začarani krug teško je prekinuti, osobito kada se naviknemo na cjelodnevno sjedenje u uredu. Stoga se ove jeseni odlučite trenirati doma, čak i ako imate motivaciju za odlazak u teretanu.

Lonsdale, Sport Vision, 2,53 € (20,19 kn)

Nes, Vitapur, 14,90 € (112,26 kn)

Energetics, Intersport, 26,54 € (199,97 kn)

Za vas smo pripremili sitnu fitness opremu koja će vam pomoći prilikom treninga i dodatno vas potaknuti na vježbanje. Srećom, postoji mnogo načina kako možete započeti učinkovitu fitness rutinu iz udobnosti vlastitog doma, a ako vam nedostaje neka određena oprema, onda imamo točno ono što vama treba.

Yoga design lab, Polleo Sport, 19,99 € (150,61 kn)

Ako ste se ipak odlučili vježbati u studiju ili teretani, neki od ovih dodataka sigurno će vam pomoći da usvojite neke dobre navike i olakšati vam vježbanje. Dok hvatamo zrake sunca vježbajući na otvorenome, treba dobro razmisliti i o odjeći. Nove tehnologije brendovima omogućuju kreiranje novih materijala koji tijelo štite od hladnoće, osiguravaju nam da ostanemo suhi nakon intenzivnog treninga, a da istovremeno ne moramo odustati od svog vlastitog stila. Odlična ideja je imati i mali snack za nakon vježbanja te bocu za vodu za višestruku upotrebu.
Nije važno kojim se sportom želite baviti ove jeseni i jeste li već iskusni u vježbanju jer fitness industrija iznova nudi nove načine obogaćivanja vašeg sportskog lifestylea. Kupnja rekvizita, dodatne opreme i dodataka za vježbanje može vas dodatno motivirati da pokrenete svoje tijelo, a vaš će vam um biti zahvalan.

Hervis x Fact, Hervis 17,99 € (135,55 kn)

Proteini.si, dm, 1,90 € (14,32 kn)

Foto: press, Pexels

Kolač s marelicama

Pretvorite dom u opuštajuću oazu