Sitnice za ugodne večeri na terasama

Osvježite vaše omiljene kutke malim detaljima koji čine razliku...

Kada ljeti u stanovima i kućama postane neizdrživo, terase postaju naše male oaze. Na njima provodimo ugodna popodneva uz kavu te romantične večeri uz svjetlost svijeća. Kako biste ovog ljeta na njima uživali još više, ne zaboravite ih opremiti malim detaljima koji čine razliku.

Birajte podloške koji su decentni, a kako biste postigli osjećaj godišnjeg odmora neka jedan veći bude u mediteranskom štihu. Stol neka vam krase malene lučice u zanimljivim teglama koje će stvoriti ugodnu atmosferu.

Jastuk,  Interspar, 59,99 kn; difuzer sa štapićima, Interspar, 39,99 kn; podmetač Long beach, My house, 76 kn; podlošci za čaše, Müller, cijena za komad 23,90 kn; pladanj za posluživanje, Interspar, 39,99 kn; Sunny led lampice, Müller, 59,90 kn; tegla s konopom Brandani, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 64,44 kn

 

Za ugodna druženja na terasama idealna će biti plata u kojoj ćete poslužiti grickalice. A kako bi vaš stol bio u ljetnom štihu, kombinirajte plave i prozirne čaše te zanimljiv vrč. Za potpuni opuštajući ugođaj ne zaboravite na svijeću s mirisima agruma čiji će vas miris opijati.

Vrč, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 225,49 kn; vaza, posteljina.hr, 9,95 kn; plava čaša na stalku, Müller, 15,90 kn; čaša za martini, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 36,85 kn; plata Villeroy & Boch, My house, 595 kn; zdjela s drvenim žlicama Villeroy & Boch, My house, 515 kn; svijeća u čaši, Interspar, 59,99 kn

 

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina

INSPIRIRAJTE SE

Knjige o kojima se priča s razlogom

U duhu Dalekog istoka

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići