U duhu Dalekog istoka

Minimalizam i čiste linije glavne su odlike japanske filozofije uređenja. Kako biste u svoj dom unijeli makar djelić toga, poslužite se detaljima.

Kako biste se potpuno uživjeli u duh Istoka, po kući umjesto kućnog ogrtača odjenite ugodan svileni kimono. Osim što je ugodan za oko, još je ugodniji za nošenje, naročito ljeti. Uz ovaj kućni look kombinirajte udobne satenske papuče-natikače, prošivene teksture.

Ogrtač, Yamamay, 329 kn

Papuče, Oysho, 99,90 kn

Spavaću sobu oslobodite suvišnih detalja, a krevet ukrasite mekim jastucima za koje možete odabrati jastučnice neutralnih boja. Vaša spavaćica neka također bude u nekoj nježnoj pastelnoj nijansi i što jednostavnija. Kako bi sve izgledalo baš kao iz magazina, krevet prekrijte prekrivačem. Odaberite onaj monokromatski sa zanimljivom reljefnom teksturom.

Jastučnice 40×40, 2 komada, Posteljina.hr, 59,90 kn

H&M, 159 kn

Prekrivač, Family – Intertekstil Stanić, 559,90 kn

Okružite se decentnim elementima i dragim fotografijama pa odaberite atraktivan okvir za fotografije i smjestite ga u dnevni boravak. Dom ispunite ugodnim mirisima uz pomoć parfema za prostor.

Okvir za fotografije 10×15, Müller, 130 kn

Miris za dom, L’Occitane, 129,80 kn

Ukoliko želite što jednostavniji i efektniji stol, odaberite onaj u kombinaciji bijele nijanse i boje drva, a možete ga smjestiti u boravku ili ga koristiti kao radni stol.

Stol, Perfecta Dreams, 1512 kn

Ako ste ljubitelj slatkog i često vam dolaze prijatelji, nabavite staklenu posudu za kolačiće, koja osim što je vrlo lijep ukras, čuva kolačiće od sušenja.

Staklena posuda za kolačiće, Lonci & Poklopci by Bajde, 231,61 kn

Foto: Shutterstock i press

 

INSPIRIRAJTE SE

Mirisna priča o mitovima

Modna umjetnost

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići