Skijaški lookovi

Sezona skijanja u punom je jeku pa nije loše obnoviti opremu i pripremiti se za omiljenu razonodu

A osim skija, pancerica, kaciga i štapova, itekako je važna odjeća koju ćete nositi, ali i zaštitne kreme kojima ćete njegovati kožu u hladnim uvjetima.

Crno-bijela kombinacija uvijek je dobar izbor jer djeluje vrlo otmjeno pa tako uz kvalitetne bijele skije birajte kontrastne crne pancerice i stylish kacigu s vizirom. Ne zaboravite na štapove u istom stilu i tople rukavice s praktičnim kukicama koje možete zakačiti za odjeću. Skijaške hlače čiji elegantni kroj prati liniju tijela pružaju zaštitu od vjetra i snijega, dok je tkanina meka i udobna. Pridružite im strukiranu toplu jaknu ukrašenu krznom ispod koje možete odjenuti chic dolčevitu upotpunjenu zatvaračem i biserom. Također, zaštitite i svoju kožu kvalitetnom kremom koja će stvoriti fini zaštitni sloj, ali i pružiti toliko potrebnu hidrataciju.

Štapovi Atomic, Hervis, 2599 kn; jakna Icepeak, Sport Vision, 1007,20 kn; pancerice Salomon, Hervis, 899,90 kn; umirujući balzam za lice Nuxe Rêve de Miel Ultra Comforting Face Balm 50 ml, Farmacia, 210 kn; hlače, C&A, 599 kn; rukavice, C&A, 149,90 kn; vesta, H&M, 199 kn; kaciga Salomon, Intersport, 1063,97 kn; skije Atomic, Hervis, 2599 kn


I muški outfit može biti itekako dobro usklađen. Odlična varijanta bit će crna baza s akcentima, primjerice, fluorescentno zelene i plave. Pa tako uz jednobojne hlače i majicu odjenite jaknu s efektnim šarama i pridružite joj skije u istoj varijanti. Pancerice možete uskladiti sa štapovima, a točka na ‘i’ neka bude neutralna i cool kaciga. Važan element su i čarape pa isfurajte one prave skijaške, prilagođene vašem omiljenom sportu. Usne zaštitite kultnim balzamom za usne na bazi meda, koji u ovoj verziji dolazi u limitiranom izdanju, a ruke adekvatnim rukavicama.

Štapovi Leki Vista, Hervis, 249,99 kn; jakna Rossignol, Hervis, 2999 kn; pancerice Salomon, Intersport, 1823,96 kn; čarape Falke SK1, Intersport, 199,95 kn; balzam za usne Nuxe Rêve de Miel Honey Lip Balm, Farmacia, 87,40 kn; hlače Fischer, Sport Vision, 1799 kn; rukavice, Sport Vision, 149 kn; majica, C&A, 149,90 kn; kaciga Head, Intersport, 911,96 kn; skije Elan, Hervis, 2444 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

S primjesom ljubičaste

U zagrljaju pidžame

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići