Skockani za božićni ručak

Stylish kombinacije za najslađe dječake i djevojčice

Božićni ručak posebna je prigoda za čitavu obitelj. Pa tako i za naše najmlađe članove kojima je ovo jedan od najdražih blagdana. Baš se zato i oni, naravno nakon otvaranja darova, obožavaju skockati i u prigodnim outfitima sjesti za obiteljski stol.

Iako možda za svakodnevne kombinacije preferira opuštene trenirke ili traperice, na Božić će se i vaša princeza poželjeti srediti. Pa će uz preslatku haljinicu s trendi Petar Pan kragnicom odjenuti čarapice iste boje. Preko toga će prebaciti topao pulover u bijeloj nijansi, a za udobne korake obuti mekane čizmice. Naravno, za šetnju će odabrati teddy bundicu i stylish beretku sa srcolikim uzorkom.

Kaput, H&M, 249,90 kn; čizme Nelli Blu, CCC, 139,90 kn; haljina, Zara, 179,90 kn; beretka, Mango, 99,90 kn; pulover, C&A, 69,90 kn; čarape, Zara, 55,90 kn

Ovo je idealna prigoda da vaš mezimac zasja u prigodnim nijansama i uzorcima. Zelene hlače od samta i sivi pulover s prepoznatljivim sobovima savršeno će mu pristajati. A da bi ova cool kombinacija bila potpuna, zadužena će biti zelena kapa s coflekom i tople smeđe čizmice. Kad je jakna u pitanju, njegov će prvi izbor biti nijanse sive s krznenom kapuljačom zbog koje će se osjećati baš kao pravi mali frajer.

Jakna, H&M, 269 kn; čizme Action Boy, CCC, 199 kn; kapa, Zara, 79,90 kn; hlače, Zara, 139,90 kn; pulover, C&A, 69,90 kn; čarape (set od 4 para), United Colors of Benetton, 119,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Darovi za klince i klinceze

BLAGDANI U DOBA PANDEMIJE

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići