Must-have nakit koji pristaje svakom tonu kože

Sve nijanse metalik sive

Stoljećima je nakit imao istaknutu ulogu u samoizražavanju, a među brojnim dragocjenim ukrasima, srebro se postavilo kao bezvremenski izbor.

Vizualno impresivan i svestran, važan je dio modnog odabira svih generacija, koje se mogu pohvaliti velikim rasponom ukusa i stilova.

Unatoč svojoj stalnoj prisutnosti na sceni, ova će godina srebrni nakit staviti na postolje modnih dodataka – sudeći po Modnim tjednima i crvenom tepihu, ali i fashion influencericama, koje svojim promišljenim lookovima dodaju metalik sjajne ogrlice, narukvice i prstenje.

Osim što izgleda dobro, popularnost ovog materijala leži i u činjenici da pristaje svakome – taj hladni metal laska svim tonovima kože te odgovara svačijem stilu odijevanja, od ležernog izlaska do elegantnih prigoda.

Pronašli smo moderan srebrni nakit koji će pristajati uz razne prigode i potvrditi da 2024. godina sjaji i srebrnom nijansom.

 

Simplističke alke u podebljanoj verziji će odlično nadopuniti svakodnevni poslovan look, a svaki ležerniji outfit podići na “smart casual” razinu.

Mango, 22,99 €

 

Ova pletena ogrlica najbolje pristaje usko uz vrat, a idealna je za žene koje vole imati statement dodatak koji će uvijek nositi.

Zlatarna Dodić, 600 €

 

Kad svojoj kombinaciji želite dati profinjen izgled, upotpunite ga ovakvim decentnim naušnicama koje izgledaju poput kapljica.

 

Argentum, 65 €

Snažna estetika ovog prstena je kao stvorena za modne entuzijastice koje vole eksperimentirati sa stilovima.

Zaks, 128 €

 

Srebrne trešnje idealne su za ljubiteljice coquettecorea i girly estetike, a divno će se uklopiti uz chic crveno-crni look.

Stradivarius, 7,99 €

 

Ogrlica koja izgleda poput skulpture je odličan odabir za dane kad želite da vaš nakit ima središnju modnu ulogu. Za potpuni efekt, odlučite se za all-black outfit.

Zara, 22,95 €

 

Foto: Canva, press Stradivarius

Nakit interpretiran na suvremen način

Decentan nakit za glamurozan efekt

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići