Što spakirati za skijanje? Donosimo detaljan vodič

Slojevi, slojevi i slojevi

Odlazak na skijanje uvijek je uzbudljivo vrijeme, ali rijetko nam nešto toliko predstavlja paniku koliko pakiranje za isto. Slojevi, velike i debele stvari, a i odlazimo u visine gdje uvijek mislimo da nećemo pronaći kapu ako je, primjerice, ostavimo u ormaru, barem ne za pristupačnu cijenu. 

New Era, Buzz, 21,95 €

Osim toga, važno je i da se stopimo s lokalcima, ali i da nam zimska oprema bude kvalitetna i izgleda dobro za milijun fotografija koje planiramo okinuti. Ako ste početnik u après ski svijetu, znajte da se svugdje možete uklopiti sa skijaškom opremom, nema razloga da nosite obožavanu zimsku haljinu i cipele. Možete ako baš želite, ali bolje da umjesto njih mjesto rezervirate za ekstra vunene čarape! Ali i kad se sjetite spakirati pancerice, može vam se dogoditi da zaboravite na čizme – njih obavezno uključite na popis.

Salomon, Intersport, 161,99 €

Moon Boot, Office Shoes, 147,96 €

 

I dok najviše razmišljamo o tome kako moramo unajmiti ili kupiti nove skije i štapove, ne sjetimo se provjeriti gdje li su nam se sakrile one najdraže skijaške naočale i stanemo li još u prošlogodišnje termo hlače.

Oyho, 89,99 €

 

Iako djeluje da će vam ekstra tajice ili čarape biti previše i da nećete moći zatvoriti kovčeg, odjeća koja vas štiti od izuzetno hladnih uvjeta je imperativ, kao i krema za zaštitu od sunca te balzam za usne. Čarape koje štite vaša stopala ispod pancerica, skijaške tajice od flisa ili vune, hlače, dobra skijaška jakna koja će dobro izgledati i na stazi, ali i kad odmorite od skijanja i odlučite istraživati krajeve.

Zara, 169 €

 

Potrebne su vam i otporne čizme u kojima se nećete mučiti kad odlučite odmoriti uz čaj (ili topao rum!), a sunčane naočale će vas spasiti od škiljenja zbog zasljepljujuće bjeline. Cijeli svoj ski look upotpunite raznolikim toplim vestama koje i inače volite, a sportski grudnjak je, po našem mišljenju, jedini koji će vam trebati na ovom avanturističkom pothvatu. 

Atomic, Hervis, 549,90 €

 

 

Foto: Canva

 

Après ski: Dječja moda na skijalištima

Après ski: moda inspirirana skijaškom odjećom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići