Štras za primjetan stil

Detalji u obliku šljokica i blještavog kamenja okupirali su tople pulovere i chic modne dodatke

Odaberite komade koji će se najbolje uklopiti u vaš stil i u punom sjaju dočekajte blagdane. Vesta posuta blještavim kamenčićima u formi cvjetića idealna je za sezonu slavlja. Kombinirajte je uz plisiranu metalik suknju ili pak onu optočenu fliterima.

Vesta, Mango, 349,90 kn

Natikače s presijavajućim kristalima svaku će kombinaciju dovesti u središte pozornosti. Ako vam je prehladno da ih isfurate na bose noge, obujte ih uz guste grilonke s lame nitima kako bi sve bilo u stilu sjaja.

Natikače Steve Madden, Transporter Footwear, 799 kn

Još jedna privlačna vesta dolazi u varijanti zanimljivih motiva te decentnih ukrasa prošivenih srebrnim fliterima. Odjenite je u spoju s elegantnim hlačama koje imaju blještavu bočnu prugu od štrasa.

Vesta, s.Oliver, 559 kn

Mini torbica sada je pak najpoželjnija forma omiljenog ženskog modnog dodatka. A osim aktualne dimenzije, traži se da i ona bude u blagdanskom ruhu, odnosno ukrašena svjetlucavim perlicama, kamenčićima, fliterima…

Torbica, s.Oliver, 319 kn

Za maksimalni doživljaj statement komada, birajte majicu koja je u potpunosti prošivena raznobojnim fliterima i to različitih veličina. Kako je to vrlo upečatljiv komad, nosite je uz monokromatske elemente, poput kožne pencil suknje ili uz omiljene traperice.

Majica, Zara, 229,90 kn

https://www.instagram.com/p/BrXk4TqlquR/

https://www.instagram.com/p/Bp7A-k3AZlh/

https://www.instagram.com/p/BrBvpc1lqDD/

https://www.instagram.com/p/BrOFZuoB_Rl/

https://www.instagram.com/p/BraowvbFMJB/

https://www.instagram.com/p/BrdrqZYBr5t/

Foto: Shutterstock, Instagram i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Privlačan spoj

Senzualno donje rublje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići