Stvorite mirnu uskrsnu oazu uz pomoć malih detalja

Svijet u kojem vladaju prirodni motivi

Osim tradicionalnog objeda i okupljanja s najbližima, toplina blagdana može se prigrliti i uz pomoć dekoracija s uskršnjim motivima.

Proljetni motivi poput decentnog bilja i cvjetnih motiva mogu sjajno izgledati u prostoru, a istovremeno biti nenametljivi.

Uz obavezan potpis zelene, ružičaste i žute boje, čak i kuhinjska pomagala mogu dodati dobrodošlu svježinu u prostor i pripremiti vas za uskrsne blagdane.

Uskrsna jaja ne moraju biti rezervirana samo za stol. Objesite ih o zid, dodajte ih biljkama kao kuglice ili odaberite jednu veću granu efektnog izgleda i poslažite ih po njoj, prema zanimljivoj njemačkoj tradiciji. Možete njima urediti i ulaz tako da ih zakačite o vrata i tako dočekate svoje goste.

Kuwopa, dm, 1,95 €

 

Bilo da planirate užinu ili večeru, vaš blagovaonski stol je mjesto gdje se događa uskrsna čarolija. Decentan detalj na tanjurima daje blagdanski duh i proljetni štih.

Villeroy & Boch, Mueller, 32,49 €

Kuhinjske krpe s motivima jaja ili zečića također su dobrodošle.

Family, Intertekstil Stanić, 4,79 €

Stalak za uskrsne kolače s motivom cvijeća učinit će da se desertu još više radujete.

Brandani Nonna Rosa, Lonci&Poklopci, 73 €

Šareno kuhalo za vodu divno će se uklopiti u uskršnje slavlje sa svojim floralnim motivima i dodatno razigrati prostor.

Simpex, Spar, 29,99 €

Ne zaboravite da ne morate uređivati prostor samo za goste, već i za sebe i svoju obitelj. Lijep cvjetni uzorak na posteljini učinit će vaš prostor vizualno privlačnijim i veselijim.

Posteljina.hr, 19,99 €

 

Foto: Canva

Lifestyle: Dodaci za dječju sobu

Opuštajući mirisi doma

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići