Sve bež nijanse

Ova boja uvijek je jako elegantna i djeluje vrlo fino. Osobito komadi od tkanina i materijala kao što su vuna, kašmir, koža…

Nabavite kultne modele koje ćete moći nositi u otmjenim kombinacijama. Grudnjak načinjen od delikatne čipkaste teksture idealan je jer ga zbog njegove zahvalne nijanse možete nositi ispod svijetle, ali i tamne odjeće.

Grudnjak, Tenzenis, 119 kn

Bež štikle spadaju u klasik koji bi svaka žena trebala imati u svom ormaru. Pa ako ih nemate, pravo je vrijeme da ih nabavite jer odlično pristaju na sve kombinacije, a i vizualno izduljuju noge. Osobito model načinjen od brušene kože, šiljatog vrha i stiletto potpetica.

Salonke, Aldo, 699 kn

Uz kombinacije poput ovih, odlično pristaje i neodoljiv miris cvjetno- drvene kompozicije koju potpisuje poznati parfumer Francis Kurkdjian, dok je bočicu baroknog stila osmislila Sylvie de France.

Parfem Elie Saab Le Parfum 30 ml, Douglas, 435 kn

Svaki outfit će na jednu višu razinu podići elegantna torba poput ove, upotpunjena efektnim elementima, poput zlatnih detalja i prepletenih ručki.

Torba Liu Jo, Fashion&Friends, 1320 kn

Vesta zanimljive teksture odlično će funkcionirati s trapericama u ležernoj varijanti te uz kožnu bež ili smeđu suknju u onoj poslovnoj.

Vesta, Mango, 349,90 kn

Još jedan kultni komad je i kožna jakna koja osvaja svojim pročišćenim, minimalističkim dizajnom i strogim linijama te besprijekornom i mekom kožom.

Jakna, Marella, 3105 kn

https://www.instagram.com/p/Br7GREAFsiq/

https://www.instagram.com/p/BrnPsIlnh48/

https://www.instagram.com/p/Bs5vX2xgShO/

https://www.instagram.com/p/BtOmnvfAT3x/

https://www.instagram.com/p/BquaUzBgtBM/

https://www.instagram.com/p/BtBwJYNlMiz/

https://www.instagram.com/p/BtCGHGcFvn-/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Hlače za poslovni look

Neodoljivi trokutići

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići