Sve što vam treba za proljeće na terasi

Otvaramo sezonu odmaranja na otvorenom

Mnogi će se složiti kako je jedna od glavnih prednosti toplih sezona selidba dnevnog boravka na terasu, balkon ili pak dvorište. Jutarnja kava na zraku posebno je razbuđujuća i opuštajuća, a o večernjem odmaranju od napornog dana da i ne govorimo. Neki će reći čak da im za to uživanje nije potrebno ništa više od pogleda na vedro nebo, drugi se pak s time neće složiti. Njihovu će oazu na otvorenom činiti detalji koji pružaju dodatnu udobnost i posebnu čar.

Prije svega sjedalice i garniture, pogotovo one koje su čitavu zimu stajale vani, nadopunite jastucima. Osim udobnosti dužeg sjedenja, jastuci pružaju i toplinu koja je posebno važna u proljetnim jutrima i večerima koje još uvijek nisu dovoljno tople. Također, ne bi bilo loše imati pri ruci i dekicu za svaki slučaj.

Top Shop, 104,95 kn

Dormeo home, 174,95 kn

Svima nam je ponekad potrebna samoća, a terase i balkoni su, složit ćete se, savršena mjesta za uživanje u tišini. Naravno, omiljeno piće, neovisno bila to šalica čaja ili kave ili pak čaša vina, i više je nego dobrodošlo. A za potpuni bijeg savjetujemo i dobru knjigu u kojoj ćete se u potpunosti izgubiti.

Boltze, Müller, 39,90 kn

Tisak media, 139 kn

Ipak, druženja su ta kojima se najviše veselimo i koja večeri na terasi čine još posebnijima. Dobro društvo, fini zalogaji posluženi s posebnom pažnjom i glazba ponekad napune baterije više nego nekoliko dana godišnjeg odmora. Zato iskoristite potencijal druženja na otvorenom i naporan tjedan završite u odličnoj atmosferi s ljudima koje volite.

LONCI & POKLOPCI by Bajde, 209 kn

Sony, Elipso, 829 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Točke na 'i' proljetnih uzoraka

Beauty školica: Zaštita od sunca