Sve što vam treba za proljeće na terasi

Otvaramo sezonu odmaranja na otvorenom

Mnogi će se složiti kako je jedna od glavnih prednosti toplih sezona selidba dnevnog boravka na terasu, balkon ili pak dvorište. Jutarnja kava na zraku posebno je razbuđujuća i opuštajuća, a o večernjem odmaranju od napornog dana da i ne govorimo. Neki će reći čak da im za to uživanje nije potrebno ništa više od pogleda na vedro nebo, drugi se pak s time neće složiti. Njihovu će oazu na otvorenom činiti detalji koji pružaju dodatnu udobnost i posebnu čar.

Prije svega sjedalice i garniture, pogotovo one koje su čitavu zimu stajale vani, nadopunite jastucima. Osim udobnosti dužeg sjedenja, jastuci pružaju i toplinu koja je posebno važna u proljetnim jutrima i večerima koje još uvijek nisu dovoljno tople. Također, ne bi bilo loše imati pri ruci i dekicu za svaki slučaj.

Top Shop, 104,95 kn

Dormeo home, 174,95 kn

Svima nam je ponekad potrebna samoća, a terase i balkoni su, složit ćete se, savršena mjesta za uživanje u tišini. Naravno, omiljeno piće, neovisno bila to šalica čaja ili kave ili pak čaša vina, i više je nego dobrodošlo. A za potpuni bijeg savjetujemo i dobru knjigu u kojoj ćete se u potpunosti izgubiti.

Boltze, Müller, 39,90 kn

Tisak media, 139 kn

Ipak, druženja su ta kojima se najviše veselimo i koja večeri na terasi čine još posebnijima. Dobro društvo, fini zalogaji posluženi s posebnom pažnjom i glazba ponekad napune baterije više nego nekoliko dana godišnjeg odmora. Zato iskoristite potencijal druženja na otvorenom i naporan tjedan završite u odličnoj atmosferi s ljudima koje volite.

LONCI & POKLOPCI by Bajde, 209 kn

Sony, Elipso, 829 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Točke na 'i' proljetnih uzoraka

Beauty školica: Zaštita od sunca

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići