Teen moda

Današnji tinejdžeri vole izgledati poput odraslih. Oni su modno osviješteni i znaju točno što žele

Konstanta u njihovom looku su i dalje tenisice, ali i maslinaste i plave parke koje su u zimskoj varijanti ukrašene krznom, crnim i bež za dječake, a ružičastim, crvenim ili pak žutim za djevojčice.

U ženskom teen outfitu novost su hlače visokog struka i to mrkva kroja, s ispranim efektom koje su nadahnute nezaboravnim 80-im godinama. Totalni hit su i tunike s cool natpisima ili likovima. Kada je riječ o tenisiciama, one moraju biti što posebnije i atraktivnije, upotpunjene blještavim detaljima, aplikacijama ili pak krznenim detaljima poput pompona.

Neizostavan dio koji je, budimo realni, ujedno i modni detalj jest mobitel. Veliki ekran i dobra kamera i dalje su in, baš kao i zlatna boja koja zapravo ne igra toliku ulogu, jer su totalni hit maskice svih vrsta i to upotpunjene držačima, mini stalkom u formi naljepnice, krznenim dodacima, blještavim kamenčićima i slično.

Slušalice Beats urBeats, iSTYLE, 809,48 kn; majica, Stradivarius, 99,90 kn; jakna, Mango, 599,90 kn; hlače, Pull&Bear, 119,90 kn; maska za mobitel, Zara, 49,90 kn; mobitel, Huawei P10, gold, Elipso, 3599 kn; tenisice Skechers, ShoeBeDo, 529 kn


Za dečke su u fokusu i dalje visoke tenisice i to upadljivih nijansi, poput crvenih, žutih ili pak metaliziranih. U trendu su traperice nešto širih nogavica ravnog kroja, tako da one uske polako padaju u zaborav. I njihove majice imaju printove, ali nadahnute kultnim filmovima. Cool detalj su šilt kape i iPad na kojem mogu igrati brojne igrice, surfati, ali ga koristiti i kao telefon ukoliko ima mogućnost umetanja SIM kartice.

iPad 5th gen cellular, iSTYLE, 5.579 kn; kapa Vans, ShoeBeDo, 219 kn; jakna Jack&Jones, XYZ, 503,30 kn; hlače, United Colors of Benetton, 114,50 kn; majica, Mango, 99,90 kn; tenisice Air Jordan, Shooster, 999 kn; rukavice, Zara, 39,90 kn

 

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Dječje zimske radosti

Priča o čizmi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići