Top 5 modela sa sniženja

Za novi par cipela na popustu uvijek se pronađe mjesta u ormaru

Rijetko što popravlja raspoloženje kao nove cipele, osim možda novih cipela koje smo kupile za vrijeme sezonskih rasprodaja. A kako siječanj slovi za najdepresivniji mjesec u godini, ovaj se shopping može računati kao dio self care rutine, zar ne? Zato smo na stranicama City Centera one East, West i Split provjerile kakvi nas popusti čekaju, a potom prošetale po naše omiljene modele.

Potragu smo započele aktualnim zimskim modelima koje jedva čekamo prošetati u paru sa slojevitim outfitima. Za outfite sa širokim suknjama ili one s trapericama skinny kroja pronašle smo visoke čizme s blok potpeticom. Od brušene kože i u toploj boji konjaka idealna su kombinacija klasike i trenda koja će se nositi još sezonama.

Högl, Humanic, 799 kn

Naravno da smo se potom uputile u potragu za idealnim gležnjačama. Za elegantne poslovne outfite biramo stylish modele s debljom potpeticom. No za casual street style dajemo si oduška i nosimo trendi chunky čizme na vezanje. Ne samo da su udobne i praktične nego daju poseban karakter outfitima sa slouchy trapericama, ali i kontrast onima s romantičnim suknjama.

Mango, 249,90 kn

Karl Lagerfeld, Peek & Cloppenburg, 1499 kn

Bez obzira na to što trenutačno vladaju niske temperature, proljeće je iza ugla pa se i za toplije vrijeme valja pripremiti i uloviti komade sa sniženja. Tu na scenu stupa vječni klasikmokasine. I dok svoju primjenu uglavnom pronalaze u poslovnim outfitima, mi ih posebno volimo u casual kombinacijama s uskim trapericama, basic pamučnom majicom i voljenim balonerom.

Jenny Fairy, CCC, 119 kn

Za kraj smo ostavile još jedan klasik za koji se nadamo da će nam u što skorije vrijeme služiti gotovo svakodnevno. Naravno, riječ je o uvijek elegantnim salonkama s vrtoglavo visokom potpeticom. Ovaj model nikada ne izlazi iz trenda i izvrsno se spaja sa svakom chic kombinacijom, stoga ga uvijek valja imati pri ruci. Nikada ne znate kad će vam zatrebati, a mi se nadamo da će to biti vrlo brzo.

Aldo, 269 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Najslađi komadi sa sniženja

Karirani kaput

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići