Top torbice sa sezonskih sniženja

Dnevne i večernje varijante

Torbe su onaj jedan modni dodatak bez kojeg gotovo niti jedna žena ne ide van, bilo da ide na posao, kavu s frendicama, bilo u izlazak ili samo do trgovine po osnovne namirnice. To je jedan od razloga zašto smo ove komade prestali doživljavati modnim dodacima. One su postale naše prijateljice i miljenice koje čuvaju baš sve stvari koje su nam potrebne kad se nalazimo izvan svojih domova. Upravo su zato jedna od prvih stvari za kojima tragamo i u koje ulažemo za vrijeme sezonskih sniženja. Međutim, u bogatoj ponudi i među genijalnim popustima koji vladaju City Centerima one East, West i Split teško je odabrati samo jednu koju ćemo nositi sa sobom. Zato vam donosimo šest primjeraka koji će vas sigurno osvojiti.

Torbe i torbice neutralne boje najsigurniji su odabir neovisno o onome što tražite, svakodnevnu opciju ili onu za večernje izlaske i posebne prigode. Najjednostavnije se spajaju sa svim bojama i odjevnim komadima, a i olakšavaju potragu za savršenim cipelama. Stoga i ne čudi da su upravo crne, bijele i srebrne varijante jedne od najčešćih odabira većine žena u svakoj dobi. Ipak, torbe ovih nijansi mogu biti i pomalo dosadne i već viđene, stoga, želite li se istaknuti, birajte modele zanimljiva dizajna. Ove sezone izrazito su popularne mrežaste torbe koje u svakoj nijansi izgledaju jednako upečatljivo te se dobro nose i po danu i uvečer. Tražite li, pak, striktno dnevnu torbu, neka vaš odabir bude ona jednostavnijeg dizajna sa samo statement lančanim remenom koji će podići dojam. Za večernje prigode najbolji će odabir biti metalik srebrna torbica interesantnog dizajna koju ćete za potpuno trendi look spojiti sa sandalama istog presijavajućeg tona.

Zara, prije 29,99 € (225,96 kn) sada 19,99 € (150,61 kn)

Replay, prije 62,50 € (470,91 kn) sada 75 € (565,09 kn)

Aldo, prije 37,80 € (284,80 kn) sada 31,50 € (237,34 kn)

Uz ziherašku torbicu uvijek biste trebali imati i onu jednu koja će se u vašim rukama isticati. Iako upečatljive torbe nisu toliko jednostavne za kombiniranje i uklapanje u baš svaki outfit, bit će prava modna poslastica u posebnim prigodama i danima kad želite biti primijećene. Ponajviše se to odnosi na odjevne kombinacije kojima dominiraju neutralne boje i jednostavni krojevi jer žude za tim jednim statement detaljem koji će ih podići i izdići od prosjeka. Ove sezone tri se boje nameću kao ključne, pa će zato torbice koje ih nose biti pun pogodak za stylish ljetne outfite. Zelena, kao jedan od klasika toplih mjeseci, uvijek je dobar odabir u kombinacijama kojima dominira traper svijetlo plavih nijansi. Hladnoća ovih tonova koji graniče s bijelom i vibrantnost intenzivne zelene nijanse bit će savršen ljetni spoj. Narančasta i ružičasta svoj će prekrasan par pronaći u crnim i bijelim haljinama bilo kojeg kroja. A svaka će od njih biti posebno efektna spojite li je s cipelama iste boje za i dalje traženi matching efekt.

Desigual, prije 59,95 € (451,69 kn) sada 35,97 € (271,02 kn)

Mango, prije 29,99 € (225,96 kn) sada 15,99 € (120,48 kn)

Mona, prije 176,90 € (1332,85 kn) sada 140,90 € (1061,61 kn)

Foto: Pexels, Desigual i press

INSPIRIRAJTE SE

Kako se odjenuti za posao na +30?

Nijanse mora za ultimativne ljetne lookove

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići