Tople čizme

Hladni dani, osim odjeće, podrazumijevaju i toplu, ali i udobnu obuću

Mnogim ženama i dalje su prvi izbor uggsice, no postoje i brojni drugi modeli čizma koji će se odlično uklopiti u vaše zimske lookove. Ravne čizme koje imaju malo povišenje na području pete načinjene su od brušene kože popularne boje konjaka i podstavljene su mekim krznom. Nosite ih uz traperice, samt hlače, ali i suknje za neodoljiv etno look.

Skechers, ShoeBeDo, 529 kn

Ukoliko volite upečatljive i originalne komade, ove su buce pravi izbor. Njihova glomazna forma koja se sastoji od kože, gume, drva, ali i čupavog krzna najbolje će pristajati uz pripijene hlače, ali i one skijaške modele.

Gioseppo, Mass, 699 kn

Vječne uggsice opet su u fokusu, a najpopularniji su modeli kraćih sara ukrašeni mašnicom. Iako su predviđene samo za suho vrijeme, dobro ih je pošpricati bezbojnim impregnacijskim sprejem pa ih možete nositi i po ‘suhom’ snijegu.

Ugg, Fashion&Friends, 1630 kn

Kultne timberlenke nikada ne ne izlaze iz mode, odnosno zimskih lookova koji podrazumijevaju dobre i kvalitetne čizme.

Skechers, ShoeBeDo, 529 kn

Model nadahnut planinarskim cipelama idealan je za gradske outfite s kojima uvijek možete isfurati sportsku eleganciju.

Mango, 599,90 kn

Naizgled klasične buce sastoje se od čak četiri vrste materijala te su vodootporne, a samim time idealne su za zimske uvjete, odnosno sanjkanje i skijanje, ali i šetnje po snijegu…

Moon Boot, Office Shoes, 1119 kn

https://www.instagram.com/p/Brg3ASlHsYy/

https://www.instagram.com/p/BqzBDnYnCxF/

https://www.instagram.com/p/BpzRuRWByAT/

https://www.instagram.com/p/BsBUElxlxzV/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Senf žuta

Sportska elegancija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići