Toplina jeseni u domu

Drveni namještaj i detalji u svaku prostoriju unose poseban osjećaj

Ništa ne govori jesen kao ulice prekrivene lišćem i ugodna večer kod kuće pod dekicom s prigušenim svjetlom i omiljenom knjigom ili serijom. A ove ugođaje slijedi drvo u prostoru koje trenutno asocira na prirodu i mijenjanje sezona. Pa iako će se kroz čitavu godinu drvo uklapati u životni prostor, poseban doživljaj donosi u jesen kad se svojim bojama savršeno uklapa u vanjske pejzaže i unosi osjećaj godišnjeg doba u svaku sobu.

Stolovi i stolići u kombinaciji drva i tamnog željeza imaju poseban efekt u dnevnoj sobi i blagovaonici. Pozivaju na druženja uz šalicu kave ili fino jelo i lijepe obiteljske trenutke provedene u razgovoru. Pa će tako i samo stolić za kavu biti dovoljan da unese topao ugođaj u prostoriju i ispuni je jesenskim tonovima.

Perfecta Dreams, 2562 kn

Osvjetljenje igra ključnu ulogu u stvaranju atmosfere u domu. I dok će stropna svjetla biti najbolja opcija za kućne poslove i dinamiku u narednim danima kad danje svjetlo postane sve kraće, ambijentalna lampa savršena je za večernji ugođaj. Jer prigušeno svjetlo u kutku prostorije donosi poseban osjećaj udobnosti doma i djeluje smirujuće prije odlaska na spavanje.

Perfecta Dreams, 945 kn

Naravno, drveni komadi posebno mjesto imaju u kuhinjama gdje se nalaze u raznim oblicima i s brojnim ulogama. Daske za rezanje, kuhače, zdjele i kutije za kruh samo su dio drvenog inventara u kuhinji kojim se služimo svakodnevno i koji nas na sam pogled nerijetko ispune toplinom i osjećajem doma. Pogotovo jer najčešće nose i uspomene na kuhinje naših majki i baka u čijem su se svakom kutku nalazili drveni komadi.

LONCI & POKLOPCI by Bajde, 259 kn

Katana, Müller, 359,90 kn

Iako, kad pomislimo na drvo u prostoru, prvo čega se sjetimo jesu ormari, kreveti i ostali veliki komadi namještaja, i mali će detalji unijeti jednak osjećaj. Naravno, uz razliku da ih, ovisno o sezoni, jednostavno možete mijenjati i tako bez previše truda izmijeniti atmosferu ovisno o sezoni. Zidni sat, vaze i posudice, pa čak i difuzori i ovlaživači koji dolaze u raznim zanimljivim dizajnima i kombinacijama materijala, bit će savršen jesenski dodatak u svakoj prostoriji i jednostavno se uklopiti u postojeći dizajn interijera.

Anjou, Elipso, 359 kn

Umbra, Müller, 319 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Profinjene knjige za elegantan ulazak u jesen

Što nositi u ranu jesen?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići