Traper jakna

Pravo je vrijeme da se prisjetimo još jednog omiljenog odjevnog komada kojeg zasigurno imamo u ormaru i kojeg možemo kombinirati na bezbroj načina. Upravo zato što trenutačno provodimo malo više vremena kod kuće, možemo se pozabaviti slaganjem zanimljivih outfita

Traper jakna kultni je klasik kojem se iz sezone u sezonu uvijek rado vraćamo. Iako podložna trendovima što se tiče boje i kroja, u svom izvornom izdanju ona nikada ne izlazi iz mode. Osim što tako dobro izgleda, traper jaknu volimo jer je možemo nositi u brojnim kombinacijama, od onih totalno sportskih pa sve do skockanih, uz primjerice haljine i visoke potpetice. No ni u poslovnim lookovima ova cool jakna nije zakazala, jer odlično pristaje uz pencil suknje, ali i klasične hlače na crtu.

Prema najnovijim smjernicama, u fokusu su kratke jakne uže forme i ispranog izgleda koje odlično pristaju uz suknje i haljine.

C&A, 199,90 kn

Popularnost su preuzeli i nešto duži modeli s vezanjem na struku, koji odlično naglašavaju taj dio, a najbolje će se nadovezati uz uže forme hlača.

Orsay, 319,90 kn

Sezonu će obilježiti i traper s upečatljivim printom brojki i slova, u prepoznatljivoj formi logotipa.

New Yorker, 199 kn

Klasični model aktualnih jakni sada pak ukrašavaju zatvarači na rukavima.

Guess, Peek&Cloppenburg, 1119 kn

Za proljeće, omiljeni bijeli jeans dolazi u short cut varijanti s nedovršenim rubom i širokim, predimenzioniranim rukavima.

Zara, 229,90 kn

Prošlu proljetnu sezonu obilježile su duže jakne šire forme, koje su aktualne i u najnovijim kolekcijama, a najbolje će pristajati uz ležerne outfite.

Mango, 249,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Utjecaj filma na modu

Chic klasika

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići