Trendi koraci

Baš kao i cekeri, u modi su i pletene cipele!

Nose se sandale, espadrile i natikače od špage, rafije, lana ili pak slame. A osim ravnih modela, najpopularniji su oni s platformom, kao i okrugle potpetice. Ukoliko želite, možete ih uskladiti s cekerima što će biti hit kombinacija.

Slamnate sandale imaju izrazito visoke platforme koje će vizualno izduljiti noge pa će osim uz kratke haljine, odlično izgledati uz bermude ili vruće hlačice.

Springfield, 299 kn

Sportska elegancija dolazi u formi platnenih sandala s efektnim isprepletenim potplatom. Odlično će pristajati uz sve safari varijante i lepršavu odjeću boje pijeska.

Tommy Hilfiger, Office Shoes, 599 kn

Prozračnu ležernost nudi ovaj ravni model natikača čiji je pleteni dio podstavljen tkaninom za još veću udobnost.

Stradivarius, 279,90 kn

Nadahnute orijentalnom formom, ove zanimljive cipele u potpunosti su napravljene od trstike koja je diskretno prošivena i složena u cik-cak varijanti. Cool će izgledati uz lagana odijela i hlače ¾ nogavica.

Mango, 249,90 kn

Ravne platforme presvučene nizovima špage sastavni su dio sandala koje osim kopčica imaju i vezice.

Moje Cipele, 223,20 kn

Ženstvene natikače od lana imaju superpopularne okrugle potpetice koje su ukrašene špagom. Nosite ih uz casual haljine preklopne forme ili one s prednjim kopčanjem.

Zara, 299,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Neodoljiva i ljeti

Osam ključnih komada

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići