U carstvu cipela

Forme koje graniče s klasičnim, a opet imaju neki izrazito trendovski element najpoželjniji su modeli sezone

Ove modne sezone nude nam se brojne verzije cipela i sandala, a mi smo izdvojili one koje možete nositi svakodnevno, s obzirom na to da njihove potpetice nisu previsoke.

Osnovni model su sandale, a ono što je nekonvencionalno na njima je boja. Naime, popularni su žuti i crveni modeli, ali i oni s uzorkom. Još jedan poželjan detalj je remenčić na peti koji čini kontrast samoj cipeli ili ga pak krasi neki ukras poput mašnice, natpisa i slično.

Mango, 249,90 kn

Zara, 199,90 kn

Guess, Humanic, 999 kn

Ovogodišnju sezonu obilježit će i natikače zašiljena vrha, a umjesto oblog otvora, krasit će ih također šiljasti koji prati vrh samog modela. Od uzoraka najtraženiji će biti onaj točkasti, ali i replika zmijske kože. Osim u ovoj varijanti, ‘zmijska koža’ prekrivat će sve modele cipela, pa tako i salonke nadahnute balerinkama.

Stradivarius, 249,90 kn

Humanic, 449 kn

Kada je riječ o materijalima od kojih su načinjene, u modu se vratio satenski sjaj, a izrazito su popularni modeli od brušene kože ili pak velura. Osim već spomenutih točkica i zmijskih šara, poželjni ukrasi na cipelama i dalje su mašnice, ali i kopče od blještavih kamenčića. Potpetice su i dalje tanke, a sve se više kao trend vraćaju one široke, ali i nakošene.

Aldo, 599 kn

Top Moda, 99,90 kn

LODI, XYZ, 1149 kn

Pittarosso, 343 kn

https://www.instagram.com/p/Bgw3o2dDyj2/?taken-by=songofstyle

https://www.instagram.com/p/BgxikYAF5c9/?taken-by=lizzzuy

https://www.instagram.com/p/BZBfQW9AqYF/?taken-by=michellesalasb

Foto: Shutterstock, Instagram i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Kada zavladaju mini koferi

Must have su uski mačkasti okviri

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići