U japankama…

Omiljena obuća ljetne sezone zasigurno su japanke, naročito one koje možemo nositi cijeli dan

Upravo zato, osim izgleda, važna je i njihova udobnost, jer kad pronađete one prave, nećete se imati potrebe ‘skidati’ iz njih. Modela je bezbroj, a njihova popularnost iz godine u godinu samo raste. Iako potječu s Dalekog istoka, točnije Japana gdje su se nosile kao tradicionalna obuća, njihova izvorna forma, ali i dizajn danas su sasvim drugačiji. Naime, onakve kakve ih danas poznajemo počele su se proizvoditi 1950. godine, a ostalo je povijest.

Želite li efektnu jednostavnost, tu je jednobojan model i to u snažnoj nijansi fuksije koja je idealna za upečatljive beachwear kombinacije.

C&A, 19,90 kn

Sve popularnije su i japanke tupog vrha i gume oslikane raznim motivima, poput školjkica. Suvremeni modeli, osim klasičnih remenčića, imaju još jedan dodatni, poprečni.

Ipanema, Intersport, 118,97 kn

Ovu sezonu obilježile su i japanke upotpunjene šljokičastim remenčićima, koje će se svojim blještavim sjajem odlično uklopiti u neodoljive ljetne lookove.

Havaianas, ShoeBeDo, 229 kn

Još jedan basic model kao stvoren za plažu načinjen je od kontrastnog ružičasto-žutog spoja, mat gume i lakiranih remenčića.

New Yorker, 24,90 kn

Popularna obuća u inovativnom izdanju ima anatomski dio u području prstiju te lagano udubljeno donjište, dok su remenčići sada trostruki.

Ipanema, Sport Vision, 149 kn

Zanimljiv dizajn dolazi u spoju psihodeličnog uzorka i remenčića u nijansi starog zlata, a osim na plažu, možete ih nositi i u ležernim dnevnim kombinacijama.

Havaianas, Hervis, 119,99 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Iz morskih dubina

Modni dvoboj

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići