U kompletu

Nekad vrlo traženi kompletići sada su opet došli na svoje

High street trgovine iznova su ih lansirale u modnu orbitu pa se tako nose različiti modeli istih spojeva, odnosno – kostimi, odijela te suknje i bluze ili dolčevite u kompletu. Ako želite uspješnu modnu jesen, svakako nabavite jedan kompletić.

Zebrasti dezen apsolutni je must-have, baš kao i široka dolčevita u spoju s dugom suknjom istog uzorka. Nosite ih uz široke kapute i, naravno, kaubojske čizme.

H&M, suknja, 179 kn; dolčevita, 199 kn

Maskirne šare u damskoj varijanti nalaze se na kompletu koji čine duga plisirana suknja i bluza. S obzirom na raskošan print i plisiranu teksturu, detalji i cipele neka budu što jednostavniji i obavezno monokromatski.

Mango, suknja, 349,90 kn; bluza, 349,90 kn

Odijelo s pomakom čine klasičan kroj, dvoredno kopčanje, karirani dezen, ali i neobični završeci, odnosno iscufani rubovi rukava, donjeg dijela sakoa i nogavica. Kombinirajte ga uz visoke potpetice i, primjerice, crvene detalje.

Marella, hlače, 1227 kn; sako, 2213 kn

Popularni pepita uzorak ili pasji zub u kombinaciji s cvjetnim printom osim bluze sa šal ovratnikom krasi i plisiranu suknju. U istom outfitu odjenite ih uz elegantne čizme visokih sara i chic torbicu.

Zara, suknja, 229,90 kn; bluza, 199,90 kn

Ultimativni hit su odijela u boji pa tako ne možete pogriješiti ukoliko odaberete onaj u pink varijanti, pripijenog kroja. Ovaj ženstveni spoj odlično će nadopuniti, primjerice, crne lakirane salonke visokih potpetica i decentan nakit.

Orsay, hlače, 249,90 kn; sako, 290 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Tamna romantika

Kaputi na vezanje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići