U mini izdanju

Kratke forme obožavanog trenda volimo i u hladnim mjesecima

Kožne hlače apsolutni su must-have već nekoliko sezona i već su neko vrijeme obožavani dio naših garderoba. Ali i njihove kratke forme popunile su police omiljenih trgovina. Njihov cool izgled i genijalne mogućnosti kombiniranja osvojile su nas na prvu i postale naš go-to model za zanimljive outfite.

Za casual kombinacije s edgy prizvukom paper bag kožne hlače odlično će se spojiti s predimenzioniranim pletivom iznad kojeg ćete prebaciti jaknu u formi široke košulje. Kad je obuća u pitanju, ovoj će bazi idealno pristajati robusne čizme na vezanje u crnoj nijansi. Za razbijanje monotonije neutralnih nijansi odaberite torbicu sa zanimljivim printom koji kombinira jarke i upečatljive boje.

dolčevita, Mango, 349,90 kn; torbica, Aldo, 384 kn; kapa, CCC, 79 kn; kratke hlače, New Yorker, 159 kn; košulja-jakna, Zara, 229,90 kn; čizme Steve Madden, Humanic, 999 kn

Za stylish izgled bit će zadužene kratke hlače u zemljanim tonovima. Njih će izvrsno pratiti lagana majica u zanimljivom uzorku i trendi pleteni top. Za dozu retra u ovoj kombinaciji bit će zadužene visoke bijele čizme koje podsjećaju na sedamdesete. Uz njih uparite i torbu u istoj nijansi, a preko svega prebacite oversized kaput koji će najbolje izgledati raskopčan kako bi baza došla do izražaja.

Kaput, Springfield, 599 kn; čizme Kate Gray, Humanic, 799 kn; majica, Desigual, 529 kn; kratke hlače, Zara, 149,90 kn; top, Mango, 169,90 kn; torba, Aldo, 275 kn

Chic look koji odiše seksepilom izgleda posebno dobro kad su mu osnova kratke hlače od umjetne kože. A uz njih će najbolje pristajati uske čizme iznad koljena s tankom potpeticom i trendi torbica koja kombinira lančane detalje i lakirani prošiveni materijal. Naravno, i ovdje je pletivo pronašlo svoje mjesto, ali u jarkoj boji uz koje će genijalno pratiti elegantni baloner koji podsjeća na kabanicu.

Beretka, Aldo, 126 kn; baloner, Replay, 2120 kn; kratke hlače, Mango, 199,90 kn; torbica, Aldo, 432 kn; dolčevita Ralph Lauren, 1199 kn; čizme, Zara, 599,90 kn

Foto: Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

INTERVJU S KRISTINOM IVANUŠ

Make-up routine

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići