Više od mirisa

Kultna kuća Giorgio Armani Beauty predstavila je najnoviji parfem ekskluzivnog dizajna – Sì Passione Red Maestro i to u limitiranoj ediciji

No krenimo redom. Prvi, neodoljivi Giorgio Armani Sì miris predstavljen je 2013. godine, dok je 2018. godine izašla njegova interpretacija, Sì Passione, koja je potaknula žene da prigrle pravu snagu strasti.

Najnovija, intenzivna verzija Giorgio Armani Sì Passione Red Maestro namijenjen je ženama koje žive život punim plućima. Potpisuje ga parfumerka Julie Massé, koja je notu crnog ribiza upotpunila notama arapskog jasmina i esencijom ružičastog papra. Bazu ovog raskošnog i elegantnog cvjetnog mirisa čine još i note vanilije i bijelog mošusa, koje podsjećaju na prepoznatljivi Sì Passione.

Upečatljiva bočica svojim dizajnom, koji nije niti sasvim uglat, ali ni potpuno zaobljen, također predstavlja posvetu ženi. Elegantan novitet je crvena satenska traka, inspirirana visokom modom, koja se nadovezuje na unutrašnjost intenzivno crvene boje.

Tako su raskošna zlatna slova, kao i neodoljiva ukrasna vrpca načinjene u čast ženi, elegantnoj i samopouzdanoj, baš onakvoj kakvu je zamišlja Armani.

Giorgio Armani Sì Passione Red Maestro, Müller, 50 ml 695,90 kn; 100 ml 983,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Novo savršenstvo

Ruž nove generacije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići