U toplini doma

Udobnost na prvom mjestu svakako je najvažnije pravilo boravka u naša četiri zida, a kako bismo doista uživali, tu su sitnice koje nam uljepšavaju svakodnevnicu

Podatne tkanine pidžama i kućnih ogrtača, meke posteljine i jastučnice te tople deke samo su neki od elemenata uz koje ćete si stvoriti pravu cosy atmosferu.

Pamučna posteljina jedna je od najboljih varijanti za udobnost kreveta, a ako još dolazi u privlačnoj ljubičastoj verziji sa sitnim prugicama, imat ćete i top trend.

Pamučna posteljina Larisa s navlakom 140×200, Family – Intertekstil Stanić, 145,13 kn

Po izlasku iz kreveta ogrnite se satenskim ogrtačem neodoljive sjajne teksture, koji će biti idealan i kao odjeća nakon tuširanja.

Kućni ogrtač, Yamamay, 299 kn

Čajnik u retro izdanju možete koristiti i za kavu, naročito ako od rituala ispijanja omiljenih napitaka želite napraviti pravo malo slavlje. Pridružite mu i pripadajuće šalice decentno ukrašene zlatnim elementima.

Čajnik, Lonci&Poklopci by Bajde, 240 kn

Šalice, Lonci&Poklopci by Bajde, 176 kn

Klasična pidžama u elegantnom izdanju ima visoki sjaj i obrube u kontrastnoj nijansi. Nosite je kad se želite osjećati posebno i neodoljivo.

Pidžama, New Yorker, gornji dio 99,0 kn; donji dio, 99,90 kn

Tople, čupave papuče svojom će vas formom jednoroga učas vratiti u djetinjstvo, ali vam pružiti i potrebni komfor.

Papuče, Oysho, 149 kn

Nakon pletenih deka, ultimativni trend su krzneni modeli, odnosno što vjernije inačice raznovrsnog krzna koje će svakom dnevnom boravku dati jednu glamuroznu notu.

Deka 125×150, Posteljina.hr, 99,87 kn

Ormara nikad dovoljno, osobito ako imaju originalan dizajn poput ovog u dvobojnoj kombinaciji i nalaze se na neobičnim ‘nogama’ koje podsjećaju na umjetnički štafelaj.

Ormar, Perfecta Dreams, 1260 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Zimski accessories

Savršen zimski par!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići