U znaku neona

Jedan od novih velikih trendova je neon i to upravo onaj koji blješti s aktualnih artikala

Nakon što su ga na pisti predstavili slavni dizajneri, sada se našao u ponudi omiljenih high street trgovina u formi komada koje možete nositi od glave do pete. Naravno, ne nedostaje niti neonskih modnih dodataka…

Cool torbica bit će dovoljna da naglasite svoj trendi stil, naročito ako ne želite kompletni neonski styling.

Torba Kate Gray, Humanic, 349 kn

Bermude su najpoželjniji komad sezone, a obojene u zadanu nijansu učinit će vas modnom odlikašicom.

Bermude, Mango, 199,90 kn

Bodi je još jedan od onih it modela koji će obilježiti toplije dane. Njegova praktična forma odlično će se uklopiti uz lepršave suknje, ali i omiljeni jeans.

Bodi Calvin Klein, Peek&Cloppenburg, 379,95 kn

Torba u klasičnom izdanju totalno je neodoljiva zahvaljujući inovativnoj nijansi, ali i efektnim srebrnim elementima.

Torba, Aldo, 360 kn

Ženstvene haljine su prema najnovijem diktatu romantične i sadrže volane, visoke ovratnike i plisirane teksture. Naravno, obojene su u fluorescentno.

Haljina, Orsay, 319,90 kn

Kao stvoreni za prijelazno razdoblje su kardigani, koji nas već neko vrijeme vjerno prate u svim kolekcijama. Sada su pak rupičaste teksture, kratke forme i neonskog sjaja.

Kardigan, Stradivarius, 199,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Hit traperice

Elegancija koraka

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići