Učinite dobro djelo uz #ŽelimSveMoguSve

Kupite hoodicu i učinite dobro djelo

City Center one East i West ovog vikenda, 11. i 12. studenoga, treći put organiziraju humanitarni projekt #ŽelimSveMoguSve, ove godine u želji da u našoj okolini podigne svijest o učestalosti seksualnog uznemiravanja i seksualnog nasilja. Prema podacima Ministarstva unutarnjih poslova, samo prošle godine prijavljeno je 1.331 kazneno djelo protiv spolne slobode, spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, od toga je zabilježeno 14 prijava za pokušaj silovanja i 261 prijava za silovanje. Međutim, ti brojevi nisu realni jer silovanja žrtve često ne prijavljuju zbog stida i straha od osude društva. Procjenjuje se da na svaku prijavu dolazi između 15 i 20 neprijavljenih slučajeva, što čini situaciju vrlo alarmantnom.

City Center one udružio se s neprofitnom organizacijom Ženska soba, koja više od dvadeset godina pomaže žrtvama seksualnog nasilja pružajući im direktnu podršku. Ako se i vi želite priključiti ovoj hvalevrijednoj akciji, u subotu i nedjelju, 11. i 12. studenoga, u City Centeru one East i West po cijeni od 30 eura kupite hoodicu s inspirativnom porukom, a cjelokupan iznos od prodaje bit će doniran Ženskoj sobi.

Maja Mamula i Ida Prester

Samo u prošloj godini, organizacija Ženska soba pružila je pomoć više od 330 osoba koje su preživjele seksualno nasilje na području cijele Hrvatske.
„Pozivamo sve koji mogu da nam se pridruže u City Centru one i podrže naš rad. Budimo podrška ženama koje prolaze teške trenutke – neka znaju da nisu same, da postoji izlaz te da ih čujemo i razumijemo. Svaka podrška našem radu je i direktna podrška svim osobama koje su preživjele seksualno nasilje i koje nam se obraćaju“, izjavila je Maja Mamula, koordinatorica Ženske sobe.

Maja Mamula

Akciju podržava i vjerna aktivistica ženskih prava Ida Prester, koja je i zaštitno lice ove kampanje.

Ida Prester 

„Iznimno mi je drago što imam priliku biti dio ove priče i pomoći City Centeru one da prikupi što više novca za rad Ženske sobe, ali ujedno i educira javnost. Ovim putem pozivam sve zainteresirane da nam se pridruže 8. studenoga na mojem Instagram profilu gdje ćemo u večernjim satima imati Instagram live razgovor s Majom Mamulom iz Ženske sobe kako bismo približili javnosti što je sve seksualno nasilje, kako ga prepoznati, prijaviti i kome se obratiti za pomoć“, izjavila je Ida Prester.

Pozivamo vas u City Center one East i West 11. i 12. studenoga, od 9:00 do 21:00 sat, na humanitarnu akciju #ŽelimSveMoguSve!

Foto: press

Detalji za dom koji čine razliku

Ultimativni must-have

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići