Ukras zlatnog sjaja

Opet nastavljamo u modnom tonu, a danas ćemo vam predstaviti jedan od najljepših modnih dodataka, koji je ujedno i praktičan detalj. Riječ je o ručnom satu i to u trenutačno najpopularnijoj zlatnoj varijanti.

Ako nikada niste imali „zlatni sat“, možda je pravo vrijeme da zavirite u svoje modno naslijeđe i pronađete jedan mamin ili bakin i uklopite ga u svoj styling. Minimalizam je uvijek dobrodošao, naročito kad je riječ o ručnom satu s elegantnim brojčanikom i izduljenim kazaljkama. Dodatni šarm mu pak daje remen načinjen od sitnih i gusto pletenih karika.

Cluse, Endi Centar, 830 kn

Iz sezone u sezonu prate nas i glomazne forme koje su nadahnute muškim satovima. Ovaj dizajn idealan je za žene koje vole upečatljive detalje.

Tommy Hilfiger, Krona, 1490 kn

Još jedna pročišćena verzija dolazi u imitaciji ružičastog zlata, a kao zanimljiv i koristan dodatak ima i minijaturni brojčanik za sekunde.

Parfois, 270 kn

Raskošni model sastoji se od prepletene narukvice i brojčanika u kombinaciji s rimskim brojkama, kao i oznakom za datum.

Fossil, Watch Centar, 1119 kn

Svaku poslovnu ženu oduševit će model s prepoznatljivim imenom i zanimljivom kombinacijom tekstura na brojčaniku, kao i blještavi kamenčići koji ukrašavaju cjelokupni bočni obrub sata.

Trussardi, Zaks, 1280 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Traper jakna

Utjecaj filma na modu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići