Ultraženstveni ruž

Chanelov ruž Rouge Allure Camélia dolazi u najženstvenijem izdanju do sada

Nadahnut legendarnim simbolom kuće, ukrašen je omiljenim cvijetom dizajnerice Gabrielle Chanel – kamelijom. Tako ova ekskluzivna kreacija dekorativne kozmetike na poklopcu umjesto tradicionalnog CC loga, dobiva zlatnu kapicu s reljefnom kamelijom.

Reinterpretaciji kultnih ruževa za usne Rouge Allure i Rouge Allure Velvet tako se pridružuje naziv Camélia. Najnoviji, neodoljivi Rouge Allure Camélia dolazi u četiri mat i četiri sjajne nijanse i to u paleti od neuobičajene bijele do popularne ljubičaste.

Svaki ruž sada ima i pripadajuću olovku za usne Le Crayon Lѐvres, čija je nova formula još ugodnija, a boje intenzivnije. Stoga je obrise usana tako lako iscrtati oštrom, ali satenastom crtom koja će osigurati postojani makeup do osam sati.

Olovke za usne Chanel Le Crayon Lѐvres, Douglas, 225 kn

Ovi atraktivni šminkerski parovi vaše će usne učiniti putenijima, a outfite potpunima.

Gornji red slijeva na desno: Rouge Allure 337 Camélia Rose, Rouge Allure Velvet 347 Camélia Fuchsia; Rouge Allure 637 Camélia Pourpre; srednji red slijeva na desno: Rouge Allure 327 Camélia Blanc; Rouge Allure Velvet 617 Camélia Grenat; donji red slijeva na desno: Rouge Allure 607 Camélia Rouge Métal; Rouge Allure Velvet 357 Camélia Rouge; Rouge Allure Velvet 627 Camélia Carmin; sve Douglas, 309 kn

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Sofisticirana mirisna raskoš

Obnova zrele kože

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići