Uskrsna bajka na stolu

Dom ispunite neodoljivim ukrasima kako biste nadolazeći blagdan dočekali sa stilom!

Pronađite zanimljive figurice, mirisne svijeće, dekorativne zdjele i ukrasite stol na kojem ćete servirati omiljeni uskrsni doručak. Elegantnu staklenu posudu s poklopcem i satenskom mašnicom ispunite čokoladnim jajima koja će najviše razveseliti najmlađe, ali i sve one koji vole slatko.

Staklena posuda, Interspar, 39,99 kn

Zdjela u kombinaciji plemenitih metala, odnosno zlata i srebra učas će podići svaki svečani stol, a ovog Uskrsa može vam poslužiti kao idealan stalak za obojena jaja.

Zdjela, Interspar, 89,99 kn

Svijeće su pravi dodatak svakom domu, naročito one mirisne koje nas umiruju ili pak dekorativne kojima možemo aranžirati stol.

Zelena svijeća Bolsius, Müller, 29,90 kn; mirisna svijeća Shabby, Mirjana Mikulec, dm, 28,90 kn

Posegnite za atraktivnim uskrsnim dekoracijama pa primjerice nabavite držače za salvete u formi zečića i jaja.

Držač salveta, set 2/1, Villeroy&Boch, My house, 120 kn

Set za čaj ili kavu odličan je poklon, ali i dio svakodnevnice koju će uljepšati svojim minimalističkim dizajnom i praktičnošću.

Set za čaj/kavu, Top Shop, 49,95 kn

Proljeće donosi šarenilo u naš dom pa osim raznobojnog cvijeća, možete posegnuti i za šarenim jastucima kojima ćete dekorirati interijer.

Jastuk, Perfecta Dreams, 77 kn

Ukrasni zeko također će pronaći svoje mjesto u domu u kojem prevladavaju dekoracije najvećeg blagdana.

Ukrasni zec Villeroy&Boch, My house, 169 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Eklektična nijansa

Ruž kao novi accessories

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići