Usne koje očaravaju

Makeup nije završen dok se na usnama ne presijava savršena nijansa koja zove na poljupce

Zamamne usne koje krasi prekrasna nijansa i neodoljiva punoća kruna su dobrog makeupa. Put do njih jednostavan je i ne iziskuje puno truda, a rezultat će zasigurno proći zamijećeno i zapamćeno.

Nježnost je prioritet

Proces započnite pilingom za usne. Kao što je potrebno dobro očistiti lice, istu je brigu nužno primijeniti na usnama. Nježan piling odstranit će sve mrtve stanice i suhu kožu, a za sobom ostaviti podatne usne koje će biti savršeno pripremljene za daljnje korake.

Piling za usne Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub, Douglas, 115 kn

Hidratacija

Idući korak je hidratacija i njega usana. Nježnost dolazi iz predane brige i kvalitetnih preparata. A ima li što bolje od klasike koja nas prati od djetinjstva i na koju su naše usne već naučene. Ovisno o suhoći kože, birajte lagane hidratantne formule ili nešto masnije i gušće koje će štititi kroz čitav dan.

Balzam za usne Labello Hydro Care, dm, 21,90 kn

Podloga

Sigurno ste primijetile kako ista nijansa ruža ne izgleda jednako na vašim usnama i na usnama drugih žena. To je zato jer svaka od nas ima svoju prirodnu boju usana koja uvjetuje krajnji rezultat. Zato je neutralna podloga važna za savršenu boju. Puder koji i inače koristite na licu lagano utapkajte i na usnice. Dobit ćete neutralno „platno“ na kojem ćete moći iscrtati usnice olovkom kako biste dobile efekt većih usana.

Tekući puder Clinique Even Better Refresh, Müller, 365 kn

Olovka

Dobrom olovkom možete iscrtati veće usnice i konturirati ih kako biste promijenili njihov oblik. Kod odabira nijanse pripazite da nije ni presvijetla ni pretamna naspram ruža. Nijansu svjetlija olovka prikladna je za dnevni look, a tamnija za večernji kad želite postići dodatan volumen. Ako ne volite eksperimentirati, uvijek pri ruci imajte olovku u boji ruža koji koristite.

Olovka za oči i usne Giorgio Armani Color Sketcher, Douglas, 299 kn

Ruž

Najvažniji korak do savršenih usana je ruž. Njegove boje mogu drastično promijeniti namjenu cijelog makeupa. Nude i nježne nijanse bit će kruna dnevnog looka, a za prijelaz u večernji provod dovoljno je samo nanijeti tamniju i hrabriju nijansu. Ostatak makeupa ne trebate mijenjati, samo popraviti.

Ruž za usne Giorgio Armani Rouge D’Armani Matte Lipstick, Douglas, 295 kn

Sjajilo

Za dodatan volumen i sjaj usana na sredinu nanesite trunku sjajila. S njime ne treba pretjerivati jer ćete stvoriti efekt ljepljivih usana koji nije nimalo privlačan. Jedan potez na sredinu donje usne i lagano tapkanje bit će dovoljno za wow efekt.

Sjajilo usne Yves Saint Laurent Vernis A Levres Vinyl Cream, Müller, 289,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

SKINCARE KOJI KOŽA VOLI

Ogrebi me nježno

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići