GLAM VALENTINOVO: Savjeti za privlačan look

Ljubav je u zraku

Valentinovo se približava, što znači da je ljubav u zraku! A odlična je ovo prilika da se počastite novim odjevnim komadima i tako kreirate outfit kojim ćete plijeniti pažnju neovisno o planovima koje imate za ovaj posebni dan. Jer jasno je – ljubav treba slaviti svakog dana, ali poneki poseban datum povremeno dobro dođe kao izgovor za srediti se.

Uz par modnih sastojaka brzo ćemo probuditi divu koja čuči u svakoj od nas, zato smo kreirali divne kombinacije koje odišu šarmom i karizmom, a koje će vas inspirirati u modne igre.

Osim očite simbolike povezane s ljubavlju, crvena naglašava rumenilo vaših obraza, čini cijelu kombinaciju vedrom i privlači poglede. Ova boja nudi beskrajne mogućnosti stiliziranja, dopuštajući pojedincima da izraze svoju osobnost na različite načine, a to je očito i u ovom slučaju, gdje predivna crna haljina i satenska mašna za kosu dobivaju ljupki zaokret uz pomoć glam jakne, torbe i cipela.

ukosnica Bershka, 7,99 €; jakna Zara, 39,95 €; torba Aldo, 59 €; cipele Mango, 49,99 €; haljina Stradivarius, 17,99 €; ogrlica Dodić, 280 €

Prljavo ružičasta predivna je nijansa koju tako rijetko vidimo u središtu outfita. Ova predivna haljina koja prati liniju tijela, upotpunjena chic pismo torbom te ružem u istoj nijansi dokazuje da se to treba promijeniti. A nema boljeg trenutka od Valentinova!

kaput Mango, 179,99 €; haljina Massimo Dutti, 99,95 €; ruž za usne Milani, dm, 14,55 €; torba Guess, Fashion&Friends, 62,50 €; naušnice Zaks, 37 €; cipele Aldo, 149 €

This Barbie knows how to dress! Ova  hrabra kombinacija savršen je izbor za vrući prvi izlazak, ali i za slavlje ljubavi u izlasku s prijateljima koji bi mogao potrajati do sitnih sati. Barbie roza i zlatni dodaci te parfem koji miriše “pink” – već na samu pomisao da ovu kombinaciju vidimo na ulici, čini nas uzbuđenima!

torba Aldo, 50,40 €; cipele Zara, 29,95 €; haljina Massimo Dutti, 99,95 €; ogrlica Zaks, 735 €; naušnice Dodić, 215 €; parfem Ferragamo, dm, 39,90 € (30 ml)

Ovog Valentinova počastite voljenu osobu poklon bonom koji je savršen način da slobodno kreira omiljeni outfit u najdražem shopping centru. Znak pažnje koji će se svidjeti i najizbirljivima! Sve što vam treba jest nekoliko klikova iz udobnosti vlastitog doma i – dar je spreman! Više detalja potražite ovdje.

Foto: press Bershka, Aldo, Dodić, Zaks, Mango

Dašak crvene za njega

Decentan nakit za glamurozan efekt

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići