Velike i male mačke u dječjem svijetu

Neupitna je veza između djece i životinja, pa osim što vole kućne ljubimce, uvijek ih zanima i život divljih životinja

Neke od najpopularnijih dječjih preokupacija su mačke. To dobro znaju i dizajneri koji su njihove umiljate pojave otisnuli na ljetne komade. No i divlje mačke poput tigra također su dobile svoje mjesto i to na majicama za dječake. Donosimo modne izloge za najmlađe, nadahnute ovim popularnim životinjama.

Osim što će djevojčice uživati u neodoljivim ljetnim haljinama s printom maca, svoju odjeću moći će spakirati u stilizirani kofer s likom njihove kućne ljubimice. A cijelu će kombinaciju nadopuniti privjeskom u formi šapice i maramom na točkice. Tu je i kardigan ukrašen trendi volanima i simbolom srca, baš kao i tenisice na čičak s efektnim prošivima u boji.

Kardigan, C&A, 69 kn; privjesak, Pandora, 465 kn; haljina, H&M, 99,90 kn; marama, Mango, 79,90 kn; kofer Samsonite, Maras, 830 kn; tenisice, Skechers, 379 kn; ruksak, Zara, 159,90 kn

Dječaci će uživati u motivima velikih mačaka i njihovih šara pa će uz majicu s likom opasnog tigra moći kombinirati i šiltericu s odgovarajućim printom. Uz ovaj look odlično će pristajati i traperice te neizostavne tenisice. Styling neka začine cool satom, ali i sunčanim naočalama avijatičarskog modela. A kako bi se i zabavili, tu su 3D puzzle.

Traperice, C&A, 149 kn; majica, H&M, 119 kn; šilterica, OVS, 79 kn; sunčane naočale, Zara, 79,90 kn; tenisice Puma, ShoeBeDo, 419 kn; puzzle, Baby Center, 49,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Cool likovi

Zlatni sjaj

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići