Vratile su se omiljene ljetne torbe

Cekeri su i dalje hit

Ne tako davno bile su sinonim odlaska na tržnicu, a onda su prije nekoliko godina osvojile fashionistice i postale jedan od vodećih ljetnih trendova. Od tada svake tople sezone cekeri iznova oduševljavaju kako na plažama tako i u zanimljivim gradskim outfitima. Ratan, rafija, pruće, slama i brojne izvedenice senzacionalno se nose u svim suncem okupanim prigodama. Donosimo ovogodišnje favorite.

Dolaze u raznim dimenzijama, od mikro varijanti sve do onih predimenzioniranih, stoga će u širokoj ponudi svaka žena pronaći model za sebe. Ipak, klasične su veličine s razlogom jedne od omiljenijih. Osim što odlično pristaju lepršavim kombinacijama, osobito onima od lana, multifunkcionalan je komad koji će pronaći svoju namjenu u svako doba dana.

Carpisa, 229 kn

dm, 159,90 kn

Zahvalne su boje kojoj pristaje većina kolorita koji već posjedujete, a osim u bazičnom izdanju pronaći ih možete i u zanimljivim kombinacijama. Kićenke, kako u ne-bojama tako i u šarenim spojevima, već su nam dobro poznate. A ove sezone jedan od hitova bit će primjerci s izvezenim uzorcima, ali i one s platnenim te cool drvenim ručkama u zanimljivim oblicima.

Zara, 349,90 kn

Jenny Fairy, CCC, 299 kn

Svoju su primjenu pronašle čak i u poslovnim outfitima kojima daju dozu boho štiha. U manjim izdanjima i s bijelim i crnim kožnatim detaljima, kako na ručkama tako i na stranicama, bit će odličan kontrastni komad odijelima. U isto vrijeme, veliki će modeli biti vaš saveznik i na godišnjem odmoru gdje će čuvati baš sve što vam je potrebno za cjelodnevno uživanje na plaži.

Mango, 249,90 kn

Karl Lagerfeld, Peek & Cloppenburg, 1499 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Jeans u boji za proljetne kombinacije

Beauty školica: Umjetnost samotamnjenja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići