Za senzualnu svježinu kože lica

Našoj je koži tijekom ljeta potrebna dodatna hidratacija, bar dva puta dnevno. I zato, ako želite baršunasto glatku i meku kožu te sjajnu put, svakako se pridržavajte tog pravila.

U tome će vam pomoći Nuxe i njegova linija za optimalnu hidrataciju svakog tipa kože – Crème Fraîche de Beauté. Osim intenzivne 48-satne hidratacije i učinka protiv onečišćenja iz okoline, ova linija donosi savršen balans koži pomoću nježnih biljnih mlijeka, ekstrakta alge te prirodne hijaluronske kiseline u formi seruma i maske.

Nuxe Crème Fraîche de Beauté, 48-satni hidratantni i umirujući serum 30 ml, Farmacia, 235,46 kn

Ovaj serum sadrži posebne aktivne tvari koje prodiru u kožu, a njegova se izrazito fluidna tekstura brzo upija te odgovara svim tipovima kože. Možete ga koristiti tijekom cijele godine, ljeti ispod kreme za sunčanje, a nakon ljeta samostalno kako biste nahranili žednu kožu lica. Osvježavajuća tekstura ovog seruma vratit će vašoj koži mekoću, elastičnosti i senzualnu svježinu.

Nuxe Crème Fraîche de Beauté, 48-satna hidratantna SOS maska 50 ml, Farmacia, 153,56 kn

Za izrazito dehidriranu kožu nakon dugotrajnog izlaganju suncu, potrebna vam je intenzivna hidratacija. Kako bi se koža lica što prije vratila u ravnotežu, tu je Nuxe hidratantna SOS maska, koja predstavlja trenutnu osvježavajuću infuziju za suhu kožu, a sve zahvaljujući visokim koncentracijama biljne hijaluronske kiseline. Koristite je do dva puta tjedno, kako biste adekvatno umirili i hidratizirali kožu.

Foto: Nuxe press

INSPIRIRAJTE SE

Usne koje mame na poljubac

Obnovite prirodni sjaj kože

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići