Za udobnost doma

Danas je posljednji dan Cityjevog #FEELGOODWEEKA u kojem vas vaš omiljeni shopping centar nagrađuje raznovrsnim artiklima i poklon-bonovima kako biste lakše prebrodili siječanjsku depresiju

Stoga još uvijek nije kasno da se uključite i na Facebook stranicama City Centera one Zagreb i Split odgovorite na pitanja jer vam odgovori mogu osigurati nagrade u vrijednosti do 2000 kuna. Kao i svih prethodnih dana ovog #feelgood tjedna, i danas vam predstavljamo artikle koje možete osvojiti, a odnose se na udobnost doma. Dakle, očekuju vas odlične knjige, tople dekice, meki jastuci, kozmetika, klompe, ali i mobitel i zdrave namirnice.

Genijalan paket stiže iz knjižare Hoću knjigu, a uključuje zanimljiva štiva i cool platnenu torbu. Dormeo Home iz Splita, odnosno Top Shop iz Zagreba daruju set koji se sastoji od efektne deke i jastučića koji će podići svaki prostor u koji ih smjestite. Za vaše zdravlje, točnije imunitet pobrinut će se bio&bio iz kojeg dolazi zelena kraljica zdravlja – Zelena magma, cjelovit dodatak prehrani. Sadrži aktivne enzime, prirodno prisutan klorofil te kalij i folnu kiselinu koji su važni za održavanje normalnog krvnog tlaka, jači imunitet i smanjenje iscrpljenosti. Žene će pak posebno razveseliti L’Occitaneov poklon-paket u kojem se može pronaći njihova legendarna krema za ruke s karite maslacem, ultrabogata krema za tijelo i komplet razglednica, a sve u limitiranom izdanju.

Knjiga Mali Princ, Antoine De Saint-Exupéry i platnena torba, Hoću knjigu; deka i jastuk, Dormeo Home i Top Shop; dodatak prehrani Green Foods Green Magma, bio&bio; karite krema za ruke, ultrabogata krema za tijelo karite i set razglednica, L’Occitane

Preparativnu kozmetiku daruje i Selective Hair Shop u formi Biopoint Orovivo paketa (šampon, maska za kosu i ulje), baziranog na arganovom ulju. Kao nagrada očekuje vas i deka Fantasy, meke i neodoljive teksture, a dolazi iz prodavaonice Family – Intertekstil Stanić. Ispod tople dekice moći ćete čitati odlične knjige ili telefonirati na pametnom telefonu Cubot J5 iz Se-Marka, a umjesto klasičnih papuča po stanu ćete moći nositi udobne klompe iz Kopitarne.

Knjiga Okus čokolade u Parizu, Jenny Colgan i knjiga Nadživjeti život, Dr. Kenan Crnkić, Hoću knjigu; pametni telefon Cubot J5, Se-Mark; deka Fantasy, Family – Intertekstil Stanić; maska, šampon i ulje za kosu Biopoint Orovivo, Selective Hair Shop; klompe, Kopitarna

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Nagrade za cijelu obitelj

Nagrade u sportskom duhu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići