Zemljani tonovi za nepogrešive chic lookove

Od smeđe do bež nijanse

Zemljane tonove, osim bež nijanse, većinu godine nepravedno zanemarujemo. Međutim, situacija se mijenja u ljetnim mjesecima kad redovito posežemo za ovim toplim bojama koje savršeno pristaju preplanulom tenu. Uglavnom ih uklapamo u kombinacije boho prizvuka, što je velika šteta jer su smeđe nijanse odličan odabir i za elegantne ljetne lookove u kojima želimo zablistati.

Maksi haljine prekrasno nose smeđu boju, čak i njenu izrazito tamnu nijansu. Osobito se to odnosi na asimetrične modele koji su, upravo zbog neuobičajenog kroja, istovremeno klasični i interesantni. Iskoristite njihov potencijal prilikom iduće svečanije ljetne prigode te outfit oplemenite primjetnim zlatnim nakitom pomoću kojeg ćete stvoriti profinjenije izdanje opuštenog boho looka. Želite li, pak, zablistati u elegantnom dnevnom izdanju, odaberite svjetliju opciju smeđe na lepršavom kroju. Haljina u ovom tonu može vam se učiniti nezanimljivom, no odaberete li model čiji je gornji dio izazovnijeg dizajna te još i ukrašen perlicama, dobit ćete genijalan outfit koji će privlačiti pažnju.

H&M, 49,99 € (376,65 kn)

Zara, 35,95 € (270,87 kn)

Kad je o torbicama i cipelama riječ, najbolji će biti svijetli tonovi koji će se najjednostavnije uklapati u većinu odjevnih kombinacija. Upravo su zato bež nijanse jedne od najčešćih sastavnica većine garderoba, osobito kad je riječ o modnim dodacima poput torbica i sunčanih naočala koje u ovim tonovima dobivaju nevjerojatan chic prizvuk. Profinjena flap torbica sa zlaćanim dodacima, poput kopči i remena u obliku lanca, jedan je od onih univerzalnih komada što se jednako lijepo nose i uz urbane i uz elegantne kombinacije. Također, i sunčane naočale plastičnog bež okvira vrlo će lako u jednostavnim outfitima preuzeti ulogu statement komada koji ne narušava sklad looka.

Mona, 243,90 € (1837,66 kn)

Prada, Optika Anda, 375 € (2825,44 kn)

Tražite li, pak, modni dodatak koji će instantno privući pažnju na vas i osigurati vam mnoštvo komplimenata, odaberite smeđi remen sa zlatnom kopčom. U pomalo retro izdanju koje odaje dojam da ste ga uzeli iz maminog ili tatinog ormara savršeno će se spojiti s vašim omiljenim trapericama, ali i bijelim haljinama kojima će podariti savršen kontrast te će naglasiti vaš struk. Osim toga, ovaj ćete remen bez problema moći nositi i tijekom ostatka godine jer će genijalno pristajati i masivnom pletivu te kaubojskim čizmama. No, posebna poslastica dolazi u obliku kožnih natikača u svijetlo smeđoj boji koja se odlično spaja sa svim nijansama iz zemljanog spektra te će vam svaki put osigurati onaj traženi matching efekt kombinacije.

Mango, 19,99 € (150,61 kn)

Gino Rossi, CCC, 18,24 € (137,43 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Vrući komadi na sniženjima

Ultimativni ljetni outfiti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići